UUR PerfectEntry PUBLISHING  
DISCLAIMER  SITEMAP
Adverteren

Perfect Entry werkt met partners. Content partners en advertentie partners. Zeker bij de ontwikkeling van een nieuw project staan wij open voor diverse samenwerkingsvormen.

Content partners

Een content partner kunt u worden als u een website bezit die veel bruikbare onafhankelijk informatie biedt over het onderwerp van de website. Wij plaatsen - delen van - uw content zeer herkenbaar binnen de website's en linken direct door naar de betreffende pagina binnen uw website. Deze samenwerkingsvorm is geheel kosteloos en levert u direct geïnteresseerde bezoekers en leads.

Advertentie partners

Vanwege het informatieve hoofddoel van de Perfect Entry websites zullen ruimtes voor het plaatsen van advertenties beperkt zijn. Hierdoor blijven de websites schoon en overzichtelijk en wordt de aandachtswaarde per advertentie verhoogd. Ook zijn er beperkte mogelijkheden voor advertorials. Advertorials worden in overleg met de redactie geplaatst. Wij zullen alleen advertorials plaatsen over nieuwe of interessante producten die passen binnen het content beleid.

Bel ons...

Bent u geïnteresseerd als content- of advertentie partner, neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

 
Postbus 441
4130EK Vianen
T 0347-322815
F 0347-322284
E