UUR PerfectEntry PUBLISHING  
DISCLAIMER  SITEMAP
Diensten

Perfect Entry Publishing maakt niet alleen websites in eigen beheer. Wij verzorgen ook projecten voor derden. Zo worden internet projecten en marketing strategieën uitgedacht in opdracht van de klant en in nauwe samenwerking ontwikkeld en uitgerold.

Know how

Perfect Entry heeft een team van professionele specialisten in huis. Zowel op technisch vlak aan de internet zijde als op commercieel vlak in de marketing sfeer. Stuk voor stuk liefhebbers van hun vak. Met jarenlange ervaring op persoonlijk vlak, maar ook inmiddels als team.

Marketing

Marketing is leuk. Bewezen succes is nog leuker. Wij zijn overtuigd van onze kennis en kunde en zetten deze graag in om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. De toepassing van de juiste mix van media mogelijkheden en de juiste uitvoering, controles en nazorg maken van een eenvoudig idee een succesvolle campagne.

Domeinnaam

Een goede domeinnaam zegt niets over de kwaliteit van een website. Echter, bij een kwalitatieve website hoort een goede domeinnaam. Een korte, duidelijke, vooral algemene en goed te onthouden domeinnaam geeft vertrouwen en herkenbaarheid, kortom, een kans. Perfect Entry heeft een behoorlijk assortiment algemene domeinnamen opgebouwd. Deels voor inzet van eigen website postals, deels beschikbaar voor gebruik door derden. Domeinnamen kunnen voor projecten beschikbaar worden gesteld, worden verhuurd, of zelfs worden overgenomen. Bent u op zoek naar een geschikte domeinnaam voor uw product of branche? Laat het ons weten, wij beschikken over een schat aan domeinnaam kennis en relaties.

Een goed idee?

Kom gerust eens langs in Vianen om de informele sfeer te proeven en van gedachten te wisselen.

 
Postbus 441
4130EK Vianen
T 0347-322815
F 0347-322284
E