UUR PerfectEntry PUBLISHING  
DISCLAIMER  SITEMAP
Projecten

Onderstaand enkele projecten waaraan momenteel wordt gewerkt.

www.wonen.info en www.tuinen.info

De website's wonen.info en tuinen.info zijn in combinatie ontwikkeld. Content wordt nog steeds verzameld. Veel content is afkomstig van bestaande relaties, maar nieuwe relaties zijn welkom. Deze website's worden onder de volgende domeinnamen actief.

www.hypotheken.info

De website www.hypotheken.info is gelanceerd om de bezoeker echt onafhankelijke informatie te bieden over hypotheken. De meeste informatieve websites over hypotheken zijn onderdeel van een verzekeraar of een bank. Op www.hypotheken.info wordt duidelijke en actuele informatie geboden, opgesteld door vakmensen. Denk aan uitleg, maar ook aan handige rekentools of rekenvoorbeelden. Ook worden alle hypotheekadviseurs op een rij gezet.

www.trouwen.info

Plannen op in het huwelijksbootje te stappen? Dan behoor je tot dé doelgroep van trouwen.info. Alle informatie die je als bruid of bruidegom kunt wensen zul je vinden op deze bijzondere website vol met tips, ideeën en wetenswaardigheden. Het aanvragen van brochures over trouwkleding, trouwlocaties, trouwvervoer etc. is met enkele klikken geregeld. Geheel vrijblijvend en precies uit de regio van voorkeur.

www.sinterklaas.info

Zoals de naam al doet vermoeden kan op sinterklaas.info alles gevonden worden wat onze goedheiligman aangaat. Van recepten voor marsepein en pepernoten tot kleurplaten en spelletjes. Deze website zal ook de weg wijzen naar websites van anderen. Het aanvragen van een huisbezoek behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

www.afslanken.info

Mensen die zeggen "alles al geprobeerd" verdienen nu een pauze. Zij lezen op afslanken.info wat nu echt de oorzaken zijn van overgewicht. Is het voor kinderen echt zo gevaarlijk? Welke producten zijn er nu eigenlijk op de markt? Bezoekers worden breed en objectief geïnformeerd en kunnen gratis proefmonsters of meer informatie aanvragen van producten voordat zij naar de winkel gaan. Zij kunnen dagelijks hun gewicht en BMI bijhouden via de website, krijgen dagelijks recepten en tips en kunnen in contact komen met medestanders.

www.stoppenmetroken.info

Eindelijk worden alle methoden, verkrijgbare boeken en fabeltjes eens objectief gerangschikt. Wie serieus wil stoppen met roken zal zeker zijn methode vinden op stoppenmetroken.info. Net als alle andere Perfect Entry websites is ook deze 100% onafhankelijk.

www.karting.nl

Het concept van karting.nl richt zich in eerste instantie op de liefhebber van karting als uitdagende bezigheid. Alle kartbanen van Nederland worden in kaart gebracht en via de website kan direct informatie aangevraagd worden voor bijvoorbeeld een arrangement. De website biedt vele vaardigheden en tips voor de hobbyist.

Partners gezocht!

Perfect Entry zoekt partijen die willen deelnemen aan onze onafhankelijke projecten. Bent u aanbieder van informatie of producten die iets te maken hebben met onze websites of domeinnamen, neem dan zeker even contact met ons op. Plaatsing van uw informatie en/of product is gratis. Wij kunnen alleen geen plaatsing garanderen.

 
Postbus 441
4130EK Vianen
T 0347-322815
F 0347-322284
E